7 λόγοι για να αποκτήσεις το δικό σου E-shop!

  • 24/02/2021

Γιατί είναι απαραίτητο ένα E-shop για μία επιχείρηση, εν έτει 2021;

1) Με την δημιουργία Eshop εξασφαλίζεις μια θέση στον διαδικτυακό κόσμο.
Είναι δεδομένο ότι στις μέρες μας η χρήση του internet αυξάνεται συνεχώς. Ο μέσος καταναλωτής λόγω της έλλειψης χρόνου και των πολλών απαιτήσεών του αναζητά και συγκρίνει δεκάδες ηλεκτρονικά καταστήματα κάνοντας διαδικτυακή έρευνα αγοράς. Εσύ γιατί να μην είσαι εκεί προσφέροντάς του τα προϊόντα σου;

2) Είσαι κοντά στους πελάτες σου ακόμα και σε ειδικές καταστάσεις.
Ο καταναλωτής μπορεί ανά πάσα στιγμή να αγοράσει με ασφάλεια από τον χώρο του τα αγαπημένα του προϊόντα. Ακόμα και σε ειδικές περιστάσεις, όπως η πανδημία που διανύουμε, μπορείτε να κρατάτε επαφή με τους πελάτες σας δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας. Επιπλέον πρωτόγνωρες μέθοδοι αγοραπωλησίας (όπως το click away) γίνονται εφικτές και λειτουργικές μέσω του E-shop.

3) Στον διαδικτυακό κόσμο δεν υπάρχουν γεωγραφικά όρια.
Έχεις τη δυνατότητα να προσελκύσεις και να κάνεις πελάτες σου άτομα από κάθε γωνιά της γης, ξεφεύγοντας από τα όρια της τοπικής αγοράς. Με την κατασκευή E-shop διευρύνεται το πελατολόγιο σας καθημερινά κάτι που είναι αδύνατο να πετύχει ένα τοπικό κατάστημα, χωρίς διαδικτυακή παρουσία.

4) Το E-shop είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα.
Έχετε έναν πωλητή (E-shop) να δουλεύει για εσάς όλo τo 24ωρο, κάθε μέρα, ακόμα και τις αργίες, χωρίς να κάνει λάθη, χωρίς να κουράζεται, εξυπηρετώντας τους πελάτες σας με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

5) Η προώθηση των προσφορών σας γίνεται εύκολη, γρήγορη και πιο αποδοτική.
Στην Ελλάδα το 69% των καταναλωτών που κάνει οnline αγορές παρακινείται από μία προσφορά. Οι προσφορές και οι εκπτώσεις των προϊόντων σας θα γίνονται άμεσα γνωστές σε όλον τον κόσμο χωρίς έξτρα κόστος.

6) Βελτίωση της δημόσιας εικόνας της επιχείρησής σας.
Μία επιχείρηση που έχει φυσικό κατάστημα φτιάχνοντας και ηλεκτρονικό ολοκληρώνεται, εκσυγχρονίζεται και οι πελάτες της αποκτούν καλύτερη εικόνα για αυτήν.

7) Στατιστικά στοιχεία.
Το E-shop σας δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης στατιστικών στοιχείων για τις πωλήσεις σας, τους πελάτες σας και τις προτιμήσεις τους και γενικότερα για τα προϊόντα σας. Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε μία εικόνα για την αποδοτικότητα της στρατηγικής που χρησιμοποιείτε και να προβείτε στην άμεση λήψη νέων βελτιωμένων στρατηγικών στόχων.

Στη DigitalTools κατασκευάζουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία. Δημιουργούμε για εσάς ένα σύγχρονο E-shop εύχρηστο για τον επισκέπτη, με καλαίσθητο design, φιλικό σε περιβάλλον κινητών συσκευών όπως (smarts phone, tablets), βελτιστοποιημένο για πωλήσεις και με γρήγορο loading.

Αποκτήστε τώρα το δικό σας E-shop με τη DigitalTools!​